Na naši turistični kmetiji sprejmemo do 60 ljudi

Naša družinska zgodba se je pričela leta 2000, z drevesničarstvom in prodajo jagodičevja. Takrat še v naših krajih ni bilo razvitih toliko turističnih kmetij. Eden od glavnih razlogov je čudovit kraj v mirni naravi, kamor se lahko odmaknete od mestnega vrveža.

Odmik v naravo po novo energijo in notranji mir

Pri nas kraljujeta narava in mir, saj ti pogled zaplava kakor morje po širnih planjavah in proti modremu nebu … Zjutraj nas zbudi petje ptic in prekrasen sončen vzhod. Tukaj boste zagotovo našli svoj notranji mir in vaše misli bodo postale lepše in bistrejše.

Domača sezonska hrana in meso domače prireje in predelave

Hrana je domača in sezonska, lahko menijska ali po naročilu. V naši ponudbi boste med drugim okusili gobovo ter govejo juho, različne vrste mesa, domače suhe in sirove salame, domačo pašteto in zaseko, meso iz tunke in razne suhomesnate izdelke.

Domače belo vino, grozdni sok, domača žganja in likerji

Poskusite naša domača vina (Sauvignon, Chardonnay, Laški Rizling), rumeni muškat, traminec in modra frankinja. Pridelujemo tudi domač grozdni sok in več vrst domačega žganja (domač Jägermeister) in likerjev (kutinov, orehov ter višnjev), slivovo žganje,…

Obiščite nas in se prepričajte sami …

od nas zagotovo ne boste odšli ravnodušni

Kontaktirajte nas

Datum rezervacije

Turistična kmetija Marič

Trate 51, 2213 Zgornja Velka

E: info@turizem-maric.si, kmetijamaric@gmail.com

T: +386 (0)2 6445591, GSM:+386 (0)31 820 890

Drugi o nas